Loader

Spaghetti met zelfgemaakte pastasaus

2010-01-03
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.5 / 5)

2.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Spaghetti:
    - half pak spaghetti
    - gehakte peterselie
    - olijfolie
    - schijfjes champignons
    - half fijngesneden rood pepertje
    - 3 fijngemaakte teentjes knoflook
    Tomatensaus:
    1 groot blikje AH tomatenpuree
    basilicum
    knoflookpoeder
    Uienpoeder
    3 fijngemaakte teentjes knoflook
    half fijngesneden rood pepertje
    Een beetje gemalen cayennepeper
    Paprikapoeder
    Gehakt
    Vers groentenzakje van de AH (Ik heb italiaansegroenten gebruikt)
    Wat fijngesneden verse champignons

Method

Step 1

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak met wat zout, als deze gekookt is spoel het dan om met koud water in het vergiet.
Doe de tomatenpuree in een kommetje of vergiet en voeg hier net zoveel water bij tot het niet te dik en niet te dun is
Voeg hier dan naar smaak de kruiden door.
Bak dan de gehakt in wat olijfolie, paprika poeder, half rode pepertje, 3 teentjes knoflook, uienpoeder en zout bruin.
Voeg er daarna de groenten en de champignons bij en bak dit goed.
Voeg hier dan de klaargemaakte tomatensaus bij en bak het geheel.
Doe dan in een andere pan de andere 3 knoflookteentjes en het halve rode pepertje met wat zout en olijfolie.
Doe er dan de schijfjes champignons doorheen en bak dit.
Voeg dan de spaghetti erdoor en bak dit goed waarna je er nog wat gehakte peterselie doorheen doet.

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by koken20 on 04-01-2010

    hmm lijkt me supper lekker,,bedankt voor het recept:)

  2. posted by PrincessChida on 05-01-2010

    Is ook echt heel lekker, graag gedaan hoor 🙂

  3. posted by kat4 on 17-04-2010

    waar is het recept gebleven?

  4. posted by Umm_Ishaaq on 10-12-2010

    Waarom is het recept weg..het zou fijn zijn als het blijft staan, zodat anderen erook gebruik van kunnen maken?

  5. posted by gerda on 10-12-2010

    alle recepten van princess chida zijn weg,waarschijnlijk heeft ze zelf verwijderd.

  6. posted by sadiye on 10-12-2010

    ze kon beter die plaatjes ook verwijderen :S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.