Loader

Tagliatelle met zalm

2007-03-20
  • Servings: 4
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • tagliatelle
    Zalm
    Broccoli
    Slagroom
    MonChou
    Italiaanse kaas
    Italiaanse kruiden
    Zout + Peper

Method

Step 1

Kook de Tagliatelle zoals aangegeven op de pak!

Kok de broccoli in een pan met water, totdat t gaar is!

Bak de zalm met de italiaanse kruiden, zout en peper totdat t een licht bruin kleurtje heeft.

Slagroom aan de kook brengen en de italiaanse kaas toevoegen en MonChou en italiaanse kruiden en op een laag vuurtje koken!

T is echt heerlijk als je van italiaans houdt!!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by kauthar on 31-07-2007

    slagroom koken?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.