Loader

Visstoofschotel

2007-02-26
  • Servings: 5 a 6
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.4 / 5)

4.4 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 500 gr mosselen
    ong 350 gr zwaardvis ( of een andere stevige witte vis) in blokjes gesneden
    350 gr inktvis
    een stuk of 25 grote rauwe garnalen
    een blik ontvelde tomaten
    en drie grote tomaten
    drie a vier grote uien en heel veel knoflook 5 a 6 teentjes
    een geroosterde paprika
    scherpe paprikapoeder
    chilipoeder
    ( ev nog andere kruiden naar smaak)
    zout
    olijfolie
    koriander en peterselie
    een envelopje echte saffraan (dus niet die spaanse goedkope kleurstoftroep) hihi

Method

Step 1

doe de fijngesneden uien met de olijfolie en de knoflook in de pan lat dit op laag vuur ong 15 a 20 min zacht worden

doe dan de tomaten (ontveld en fijngesneden) erbij en de tomaten uit blik knijp ik uit zodat de meeste pitjes en het meeste vocht weg is dat erbij het dikke sap wat in het blik zit gooi ik er wel bij

dan voeg ik kruiden toe, de bosjes fijngehakte koriander en fijngehakte peterselie en de geroosterde paprika

dit laat je nog een half uur 45 min stoven

dan voeg je de vissoorten erbij en dan laat je dit nog een half uur op laag vuur stoven tot de vis gaar is en de mosselen open zijn

lekker met friet sla en marokkaans brood

Deel dit recept met anderen

Comments (2)

  1. posted by amfirdaus on 07-05-2009

    nou, als een onervaren niet koker, ziet het er niet makkelijk uit, maar ik ga het proberen. want ben echt een vis mens

  2. posted by sjaahida on 25-08-2010

    Sorry voor de late reactie, maar het is echt heel gemakkelijk 🙂
    Het lijkt meer werk dan dat het is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.