Loader

Wentelteefjes

2015-01-24
  • Servings: 6
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.7 / 5)

4.7 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 3 witte boterhammen (oud of vers)
    - 1 ei
    - 200 ml melk
    - 2 el suiker
    - Snufje kaneel
    Garneren:
    - Kaneel en suiker

Method

Step 1

Klop ei en melk met een garde los. Voeg de suiker toe en een snufje kaneel. Goed kloppen en de boterhammen door de helft snijden.

Boter verhitten in een koekenpan en de boterham halfjes een voor een in het eimengsel dopen. Even omdraaien en in laten trekken. Dan goudbruin bakken in de koekenpan. Let op, niet te hard, want dan blijft de binnenkant helemaal rauw.

Bestrooien met suiker en kaneel en smullen maar!!

Zo makkelijk en zo lekker 😀

Deel dit recept met anderen

Comments (16)

  1. posted by Rzinia on 28-10-2005

    oooo please sneeeeeeeeeeel ik zoek er al zo lang naar!!

  2. posted by ellouisa on 28-10-2005

    alsjeblieft hij staat er 🙂

  3. posted by Rzinia on 28-10-2005

    thankssssssssss jij hebt echt leuke recepten

  4. posted by ellouisa on 28-10-2005

    graag gedaan meid 🙂 jij ook bedankt!

  5. posted by Rzinia on 31-10-2005

    dit word mijn ontbijt in shor 😀

  6. posted by ellouisa on 01-11-2005

    🙂

  7. posted by dounya3 on 21-11-2005

    Heerlijk, mn dochtertje vind het zooo lekker!!

  8. posted by prinses nisrin on 05-12-2005

    wat een heerlijke recept!!! ik wil hem heel graag maken! maar ik heb een vraagje: moet je die boterham stukjes helemaal in het ei/ melk mengsel dopen? of alleen de helft??
    liefs nisrin.

  9. posted by ellouisa on 06-12-2005

    helemaal, dus lekker omdraaien zodat het brood helemaal onder zit 😀

  10. posted by prinses nisrin on 06-12-2005

    dank je schat!!!

  11. posted by oem Yahya on 11-01-2006

    Mijn kleine meisje vond het heerlijk, dus ga ik zeker vaker maken. bedankt

  12. posted by ellouisa on 12-01-2006

    Ben blij dat te horen oem yahya!!

  13. posted by gelderse on 08-08-2006

    Ik doe dit ook altijd met marokkaanse brood.Maar i.p.v kaneel en suiker doe ik peper en zout. Super lekker met marokkaanse thee.(en zo gooien we het oude brood ook niet weg)

    -xx- GLD

  14. posted by nazima on 17-05-2007

    ik neem dat je ze in olie of in boter bakt?

  15. posted by sjaahida on 18-05-2007

    je bakt ze in de boter

  16. posted by Samira82 on 19-05-2007

    Ik in zonnebloemolie. Is weer iets gezonder. Gewone pannekoeken bak in ook in zonnebloemolie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.