Loader

Zalm – Spinazie broodjes

2015-01-27
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Griesmeel Stokbrood

    Griesmeel Stokbrood

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 Pak deeg voor hartightaart
    - 1 pak spinazie a la boursin
    - 1 pak gerookte zalm
    - 100 gr. geraspte kaas
    - 1 ei voor het bestrijken.

Method

Step 1

Haal het deeg uit de verpakking laat het ontdooien.

De de spinazie in een pannetje en laat het op laag vuur ontdooien. Zodra het ontdooit is roer je de kaas er door en wacht je tot het geheel is afgekoeld.

Als dat zover is doe je de zalm gesneden in sliertjes erbij en vul je het deeg ermee. breng alle punten van het deeg naar het midden en knijp de zijkanten tegen elkaar dicht. zie foto

Smeer de broodjes in met ei en bak ze goudbruin in de oven.

GEEN ZOUT TOEVOEGEN, IN SPINAZIE ZIT HET AL EN OOK IN DE ZALM ZIT ZOUT!!!

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by eva2 on 28-10-2005

    lijkt me een lekker recept,maar wat bedoel je met spinazie a la boursin,bedoel je spinazie a la creme?

  2. posted by loewie on 02-11-2005

    Nee spinazie is gewoon te koop in de dievries van dirk van den Broek maar je zit links in de hoek benden op de verpaking een boursin afgebeeld. en die meot je hebben

  3. posted by tajininou on 10-09-2009

    salam hartightaart???wat bedoel je er mee??je bedoelt die van appelflappen 10stuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.